CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

dimecres, 20 de maig del 2009

Conclusions

Primer de tot, vull dir que m’ha agradat fer aquest bloc, i que encara que al principi em pensava que seria més difícil, crec que ens n’hem sortit bastant bé.

Ara tenim una idea més clara de què és un bloc, sabem que pot ser privat o públic, gratuït o de pagament, amb un o més administradors, i molts més aspectes que abans desconeixiem.

A partir de les activitats proposades al WebQuest, hem après moltíssimes coses, ja sigui fent servir un programa com el Kid Pix, que ens pot ser molt útil en un futur per a realitzar activitats per als infants, o a partir dels diferents portals que hem trobat per la xarxa.

Amb aquests portals educatius que hem conegut, s’hi poden trobar molts recursos molt interessants que ens poden servir per a fer activitats amb els infants.

Per altra banda, penso que el fet de que cada setmana se’ns proposés una activitat diferent, ha anat bastant bé, ja que així hem pogut repartir la feina en diferents dies, i ha anat millor per a la organització de cadascú.

Per últim, crec que les noves tecnologies són un avenç molt important en l’època que vivim, i cada vegada es fan servir més. Així doncs, els mestres han de saber com funcionen per poder-ho dur a terme a l’aula amb els infants.

Espero que si alguna escola treballa el fons marí, i visita el nostre bloc, trobi alguna activitat o algun recurs dels que hem proposat per a poder compartir amb els seus alumnes.