CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

dilluns, 18 de maig del 2009

Conclusions

El treball que hem fet amb la construcció d’aquest bloc m’ha permès conèixer millor els recursos que ofereix la xarxa. També he aprés com construir un bloc propi i d’aquesta manera poder més endavant crear el bloc de la classe, de l’escola o simplement compartir experiències amb companys. Aquesta part que és més pràctica, la trobo molt positiva i m’ha agradat molt però crec que igual d’important és la feina que hem fet de buscar activitats.

El sistema de treball que hem utilitzat d’anar penjant les activitats al bloc setmana a setmana ha estat molt positiu ja que d’aquesta manera hem evitat que se’ns acumuli tot pel final. Les indicacions del que havíem de fer han estat molt clares. El fet de fer el treball en grup ens ha permès repartir-nos una mica la feina i col•laborar i ajudar-nos entre nosaltres.

Els recursos que hem trobat per treballar el fons marí crec que poden ser útils als professors que desitgin treballar el tema i que hem aconseguit reunir les activitats més interessants que hi ha penjades. Desitjo que la feina que hem fet pugui ser útil als mestres.

Crec que les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies són molt grans i que és imprescindible que continuem formant-nos per poder utilitzar totes les eines que constantment van apareixent.