CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

diumenge, 24 de maig del 2009

CONCLUSIONS

Com a conclusions diria que m’ha agradat molt fer aquest bloc i que no m’esperava al inici del curs que fos aquest el resultat.
Trobo que és molt interessant que ens hagin ensenyat què és un bloc, com fer un bloc, i les diverses utilitats que pot tenir, ja que ens podem comunicar amb altres blocs, podem buscar blocs relacionats amb determinats temes segons el nostre interès, i sobretot per un futur, que serà molt profitós poder compartir les nostres experiències amb altres docents.

Podríem dir que aquest treball de fer el bloc ha estat molt útil, ja que amb petits esforços poc a poc hem anat creant aquest espai, i alhora de fer articles haver de buscar altres webs i descobrir un munt de coses útils.
A més a més m’ha agradat treballar amb el suport del Kid Pix ja que crec que és un programari molt útil i molt estètic per treballar amb nens, com d’altres que segur que anirem descobrint.

Hem començat al inici del nostra llarg camí, i de moment ja tenim algun que altre pas fet, i que segur que ens portaran a un camí més planer...