CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

divendres, 15 de maig del 2009

La web de la Teresa

Aquesta web ens ofereix un amplíssim ventall d’activitats i recursos per utilitzar a l’aula. Les activitats que presenta estan dirigides a totes les etapes educatives. Per arribar a les activitats d’educació infantil cal accedir a l’apartat de recursos educatius i després a educació infantil. Les activitats que hi podem trobar estan ordenades o bé per cursos, o bé per matèries. En el nostre cas buscaríem activitats de l’àrea de medi, i totes les relacionades amb el fons marí o el mar, n’hi ha unes quantes. Si busquem a l’àrea de llengua també hi ha endevinalles i poemes que parlen del mar o dels peixos.

Us recomano aquesta web, ofereix moltes possibilitats ja que ha seleccionat i fet enllaços amb els recursos i les activitats millors que hi ha penjats a la xarxa fins ara. La pàgina es va actualitzant i ampliant periòdicament, a més té un format agradable i visualment fàcil de buscar el tema o el recurs que et pot interessar. També a nivell professional, com a mestres, hi ha informació que ens pot ser útil.

A l’aula, la web de la Teresa, ens permetrà accedir amb rapidesa a qualsevol activitat relacionada amb el tema que estem treballant ja que ha ordenat tots els recursos de la xarxa que poden ser útils a nens i educadors.

Passegeu-hi una mica, us agradarà!


La web de la Teresa



1 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies amb aquestes recomanacions em sento molt satisfeta i m'anima a continuar la tasca.

Teresa
El web de la Teresa
mmontene@xtec.cat